Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KÖKSAL: 'İthal Yöneticilerle Yönetmeyeceğiz'

 KÖKSAL:

Köksal, yerli ve nitelikli insanlarla Afyonkarahisar'ı yöneteceklerini vurguladı, işe alımlarda torpil değil ehliyetin esas alınacağını belirtti.

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, Afyonkarahisar’da AFJET mağdurlarının yaşadığı sorunlara çözüm bulunmadığına dikkat çekerek, göreve gelmeleri halinde ithal yönetici ile çalışmayacaklarını belirtti.

Köksal, "Bu memleketi bu memleketin insanları ile yöneteceğiz" diyerek, devşirme görevlendirmelerle hareket edilmeyeceğine vurgu yaptı. 
İthal yöneticilerle Afyonkarahisar’ı yönetmeyeceklerini vurgulayan Köksal, yerli ve nitelikli insanlarla çalışacaklarını dile getirdi.

Köksal'ın açıklamaları şu şekilde devam etti: “AFJET’e Afyonkarahisar’da adeta hemşerilerime hakaret edilerek getirilen biri vardı.

AFJET’in durumu ortada. Sürekli arıza veriyor. Hemşerilerimiz soğukta donmak zorunda kalıyorlar. Biz böyle ithal yöneticilerle Afyonkarahisar’ı yönetmeyeceğiz.
Bu memleketin yetiştirdiği çok nitelikli kaliteli işinin ehli olan insanlar var. Niye şimdi biz ithal yöneticiye ihtiyaç duyalım? Bu memleketi bu memleketin insanları ile yöneteceğiz.”

Köksal ayrıca, işe alımlarda torpil yerine ehliyetin esas alınacağını belirterek, bir mühendisin projesinden bahsederek, siyasi referansa bakmaksızın işin ehline verileceğini ifade etti.

Göreve gelmesi halinde atacağı adımları da özetleyen Köksal, gelirlerin Afyonkarahisarlılar için harcanacağını, ihalelerin şeffaf olacağını ve Belediye Meclisi toplantılarının canlı yayınlanacağını dile getirdi.