Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

ULUÇAY, 'Kadınlarımızın Desteğiyle Bir Kez Daha Destan Yazmaya Hazırız, Kararlıyız'

ULUÇAY,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen Miraç Kandili programına katıldı.

 

Programda konuşan Uluçay, “Bizler sadece söylemle değil, hizmet ve eserlerimizle hemşehrilerimizin yanındayız. Kadınlarımızın desteğiyle bir kez daha destan yazmaya hazırız kararlıyız” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen Miraç Kandili programına katıldı. Grup Vav’ın ilahi dinletisi eşliğinde gerçekleşen programda Uluçay’a, eşi Leyla Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz eşlik ederken, çok sayıda da kadın katılım sağladı.

“Hizmetlerimizin hepsinde hanım kardeşlerimizin imzası var”

Programda konuşan Uluçay, “Öncelikle ben bu güzel program vesilesi ile bir dayanışma örneği göstererek, gayretle her zaman yanımızda durarak vefa örneği gösteren Afyonkarahisarlı tüm hanım kardeşlerime teşekkür ederim. Şehrimizin her köşesinde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin hepsinde siz hanım kardeşlerimizin imzası, alın teri ve emeği mutlaka vardır. Kadın teşkilatımız AK Parti’mizin kurulduğu günden bugüne kadar tüm dünyaya emsal olacak bir şekilde durmadan yorulmadan çalışmıştır. AK Dava’mız her zaman kadınlarımızın yeri ve önemini yadsınamaz bir şekilde ortaya koymuştur. Çünkü bizler kadınlarımızın her alanda aktif rol alması hususunda en önemli hassasiyeti gösteren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz” dedi.

“Kadınlarımızın desteğiyle bir kez daha destan yazmaya hazırız, kararlıyız”

Uluçay yeni dönemde kadınlara ve gençlere yönelik olarak gerçekleştirecekleri projeleri anlatarak; bizim yeni dönemde önceliğimiz daha önce de pek çok defa belirttiğim gibi kadınlarımız ve gençlerimiz. Çünkü ailenin temelini kadınlarımız ve gençlerimiz oluşturuyor. Büyük mahallelerimizde başta olmak üzere hemen hemen tüm mahallelerimizde aile yaşam merkezlerimizi faaliyete geçireceğiz. Aile yaşam merkezlerinde temel amacımız kadınlarımıza ve gençlerimize kendilerini iyi hissederek sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir ortam sunmak. Bunun yanında özellikle çalışan annelerimiz için çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri mahalle kreşlerimizi yapacağız. Bu kreşler il milli eğitim müdürlüğümüz ile imzalanan protokolle hayata geçecek. Zaten birçok mahallede kreşler için yer tespitleri yapıldı. Hızlıca gerçekleştireceğimiz projelerimizin başında kreşlerimiz geliyor. İnşallah projelerimizin tamamını yakın tarihte gerçekleştireceğimiz proje tanıtım toplantısında sizlerle paylaşacağız. Daha mutlu daha huzurlu ve daha neşeli bir Afyonkarahisar’ı kadınlarımız ve gençlerimizle inşaa edeceğiz. Bizler AK Belediyecilik anlayışı ile sadece söylemle değil, hizmet ve eserlerimizle hemşehrilerimizin yanındayız. Kadınlarımızın desteğiyle bir kez daha destan yazmaya hazırız kararlıyız Allah’ın izni ile dedi.

Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonlandırıldı.