Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

YAĞCI 'Selam Sana Ey Yılları Heba Olan Genç!'

YAĞCI

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Yağcı Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadetinin 9. Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yağcı;

 “ Selam sana ey yılları heba olan genç!

İstikbalim gitti diye yaslanma sakın!
İstikbalin değil ruhun Tanrı’ya yakın!
O yalancı istikbale bir perde indir!
‘Gerçek yarın’ unutma ki bir gün senindir!  
Ruhun şad olsun Yiğidim.
Zulme baş kaldırdı, Hakk'a yaslandı.
Son zaferi şehadetle süslendi.
Hürriyete gönül vermiş aslandı.
Aslanlar ağlasın..."


Bugün aslan evladımızın, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin 9. yılı...
Sırtında hainlik olanlara Fırat'ın yiğitliğini,  Fıtratında ihanet olanlara Fırat'ın cesaretini, Hesabında terör olanlara da Fırat'ın yılmaz duruşunu hatırlatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz! Ruhu şad, mekânı cennet olsun” dedi. 


DÜŞÜN ARTIK BU ASİL MİLLETİN YAKASINDAN
Kapsamlı seçim çalışmaları çerçevesinde, Alper Yağcı ve il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanı İzzet Köken ve beraberindeki ekip,  Afyonkarahisar’ı karış karış gezmeye devam ediyor.
Alper Yağcı, geziler sonrasında yaşanan sorunlarla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Günlerdir Afyon sokaklarındayız. Herkesin bildikleri sorunları bir kez daha vurgulamak istiyorum. Akaryakıt zamları, vatandaşlarımızı adeta bıktırmış durumda. Çiftçilerimiz ve şoför esnafımız çok zor durumda. Çiftçilerimiz tarlalarını ekemez hale geldi; kamyoncu esnafımız ise mazot almak için ne yapacaklarını bilemiyorlar. Üreticimizin yıkımına sessiz kalmayacağız. Çiftçiler adeta tarlalarını teslim etmeye hazır, 'Gelin, siz nasıl ekmek istiyorsanız öyle ekersiniz' diyecek kadar çaresizler. Birçok şoför kardeşimiz mazot alamadığı için aracını çalıştıramıyor. Buradan ülkenin yöneticilerine seslenmek istiyorum: Bu asil milletin geçim kaynaklarına ve onuruna daha fazla zarar vermeyin. Artık yeter!" şeklinde ifadeler kullandı.