Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Afyon'da Masa Tenisi Yıldızları Belirlendi

Afyon

Afyonkarahisar'da düzenlenen okul sporları 2023-2024 sezonu masa tenisi yıldız erkekler ve kızlar okul takım birinciliği müsabakaları nefes kesen rekabete sahne oldu

 

Afyonkarahisar'da düzenlenen okul sporları 2023-2024 sezonu faaliyet programındaki masa tenisi yıldız erkekler ve kızlar okul takım birinciliği müsabakaları Çiğiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplamda 12 erkek ve 11 kız okul takımının mücadele ettiği organizasyonda, heyecan doruktaydı.Erkekler kategorisinde TED Koleji birinci sıraya yerleşirken, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu ikinci, Çobanlar Ortaokulu üçüncü ve Bahçeşehir Koleji dördüncü oldu.

Kızlarda ise Bayat Derbent Ortaokulu birinciliği elde ederken, Çobanlar Ortaokulu ikinci, Çobanlar Kale Ortaokulu üçüncü ve Sorkun Ortaokulu dördüncü sırayı aldı.
Müsabakaların ardından dereceye giren başarılı sporcular, ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'ndan aldı.

Kasapoğlu, yaptığı konuşmada, "Sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu müsabakalar sonucunda Afyonkarahisar'ı gruplarda ve Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek takımlar belirlenecek.

Sporcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.