Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Adayı Öztürk Sahaya İndi

Başkan Adayı Öztürk Sahaya İndi

Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifak adayı olarak Dinar Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Öztürk seçim çalışmaları kapsamında bugün bazı esnafları ve elbiseciler pazarı esnafı ile vatandaşlarla bir araya geldi.

 Başkan Adayı Öztürk " Seçim çalışmalarımız devam ediyor ve bugün çarşı esnafımızın bir bölümü ile elbiseci esnafımıza ziyarette bulunduk. Şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakaları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir

.

Her bir esnaf kardeşimize ve pazarda bulunan vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür eder muhabbetlerimi iletiyorum. Evet Dinar'ımıza söz verilip yapılmayan, başlanıp tamamlanmayan projeleri ile adeta hizmet yoksunu bırakılmıştır. Çarşıda esnafın trafik sorunu, pazarda pazarcının yer sorunu ve yol sorunu büyüdüğüne hepimiz şahidiz.

 

Pazar yeri deyince etrafı sadece demir direklerle çevrili bir kapalı yerden ibaret olmadığını bizim dönemimizde modern bir pazar yeri yaparak hepimizin hizmetine sunacağız ve yine yarım kalan tüm hizmet ile yeni projelerimizi hayata geçirerek yeni bir hizmeti hayata geçireceğiz. 

Bu sebeple tekraren tüm esnafımıza selamlarımı iletiyorum ve hayırlı, bereketli işler diliyorum. "Dedi.