Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan ZEYBEK'ten Ramazan Ayı Mesajı

Başkan ZEYBEK

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK, Ramazan'ın başlangıcını kutlayarak, bereket diledi.

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK, Müslüman âleminin büyük bir özlemle beklediği Ramazan Ayı'nın başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Zeybek, Ramazan Ayı'nın bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulundu.

 

Ramazan'ın, rahmet, bereket ve kurtuluş ayı olduğunu belirten Başkan Zeybek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan Ramazan-ı Şerif'e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

On bir ayın sultanı bu özel ayın, kadim şehrimizde en güzel şekilde yaşanacağına, kardeşlik sofralarının kurulacağına ve dayanışmanın her zamanki gibi kendini göstereceğine can-ı gönülden inanıyorum.

Ramazan Ayı'nın feyiz, rahmet, mağfiret, bolluk ve bereket mevsimi olarak geçmesini temenni ederek, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Hemşehrilerim başta olmak üzere İslam âleminin mübarek Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyor; sağlıkla ve afiyetle önce Kadir Gecesi'ne ve ardından Ramazan Bayramı'na kavuşmayı temenni ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun" ifadelerini kullandı.