Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Farkındalık konserine herkes davetli

Farkındalık konserine herkes davetli

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık konseri düzenleyen Altınokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan ve Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Lütfiye Polat Gün FM’e konuk oldu. Erdoğan ve Polat he

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık konseri düzenleyen Altınokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan ve Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Lütfiye Polat Gün FM’e konuk oldu. Erdoğan ve Polat herkesi 3 Aralık Pazar akşamı saat 19.00’da Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan Görme Engelli Sanatçı Ruşen Yılmaz’ın konserine davet etti. 

Konserle ilgili bilgi veren Altınokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan, “Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma Derneği’nin 3 Aralık Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle düzenleyeceği Türk Sanat musikisi konserinde Ruşen Yılmaz; 5 kişilik saz ekibi, 5 farklı enstrümanla ve 5 solist eşliğinde sahne alacak. 3 Aralık Pazar Günü saat 19.00’da Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan konserimize tüm Afyonkarahisar halkını davet ediyoruz” dedi.

Engelliler hayata katılmalı

Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Lütfiye Polat ise engelli vatandaşlarımızın hayata katılmalarının çok önemli olduğunu belirterek, bu konuda herkesin duyarlı davranmalarının önemli olduğunu söyledi.