Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Köksal, 'Hayalleri Gerçekleştirmek İçin Gün Sayıyorum'

Köksal,

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, yoğun tempolu esnaf ziyaretlerine çarşamba pazarı ve çevre esnafı ile devam etti.


Afyonkarahisar'da görüşüp konuşmadığım hemşehrim kalmayacak diyen Köksal, hayalleri gerçeğe dönüştürmek için gün saydığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve esnafları ziyaret eden Köksal, çarşı pazar gezerek hemşehrileri ile hasbihal ediyor. Ziyaret programına akşamları da devam eden Köksal, ev ziyaretleri ile de sıcak sohbetlere katılıyor. 


ESNAFTAN FİKİR ALMADAN BELEDİYECİLİK YAPILAMAZ 
CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Av. Burcu Köksal ve beraberindeki heyet, büyük bir titizlikle yürüttükleri saha çalışmaları kapsamında çarşamba pazarını ve çevre esnafı ziyaret etti. Esnafların şehir ekonomisine katkısının büyük olduğuna vurgu yapan Köksal, onlardan fikir almadan belediyecilik yapılamayacağını söyledi. 
Esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Köksal ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Pazarcı esnafının ve vatandaşların sıcak ortamlarda ticaret ve alışveriş yapmak hakkıdır. Hemşehrilerimiz ve pazarcı esnaflarımız yazın sıcağına, kışın soğuğuna maruz kalmadan Afyonkarahisar’ımıza yakışır bir pazar yerinde alışveriş yapacaklar."


KAYGILARIMIZDAN KURTULUP SABAHLARI MUTLU UYANACAĞIZ
Hayalleri gerçekleştirmek için gün sayıyorum diyen Köksal, şöyle devam etti:
"Esnafımıza vatandaşımıza hizmet eden, sorunları yerinde tespit edip çözüm için çalışan bir belediye başkanı olacağım. Çarşamba pazarımızda pazar esnaflarını ve vatandaşları ziyaret ettik. Onlardan nasıl bir belediye hayal ettiklerini dinledik. Kanaatkar hemşehrilerimin hayallerini gerçekleştirmek için gün sayıyorum. Az kaldı hep birlikte geleceğe daha umutlu bakacağız. Kaygılarımızdan kurtulup sabahları mutlu uyanacağız."


EN DÜŞÜK MAAŞ 30 BİN 400 TL OLACAK
Kendisi hakkında yapılan dedikoduları cevap vererek belediye personeline seslenen Burcu Köksal, “Kazanacağımızı anlayanlar korku iklimi oluşturmaya çalışıyor.” diyerek açıklamasına şöyle devam etti:
“Kazanacağımızı anlayanlar korku iklimini oluşturmak için ben başkan olduğumda sizleri işinizden ekmeğinizden edip işten çıkaracağımı söylüyorlar. Ben her zaman haklının, mazlumun yanında oldum. Haksız yere işten çıkarılan kardeşlerimin haklarını savundum. Bundan sonra da adalet çizgisinden ayrılmayacağım. Hepiniz benim çalışma arkadaşlarım olacaksınız. Afyonkarahisar’ın yüzünü beraber ağartacağız. Size bir anne, bir abla sözü veriyorum. Benim belediye başkanlığımda daha huzurlu ve mutlu çalışacaksınız. En düşük maaş 30 bin 400 TL olacak. Size Burcu Köksal sözü veriyorum.”