Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Köksal, 'Projeler Yirmi Yılı Kapsayan Nitelikte Olmalı'

Köksal,

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, trafik sorununu çözme stratejilerini paylaşarak, 15-20 yıllık nitelikli projelerin önemine vurgu yaptı.


CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisarlıların trafik sorununa yönelik çözümleri ele alarak, uzun vadeli planlarının önemine dikkat çekti.

Köksal, hem sürücülerin hem de yayaların yaşadığı trafik sıkıntısını gidermek adına atılacak adımları anlattı.

Ambaryolu'nun tek yöne çevrilmesi gibi uygulamaların, sorunu çözmek yerine karmaşık hale getirdiğine değinen Köksal, alternatif çözüm yolları üzerinde durulması gerektiğini vurguladı.

Özellikle, trafikle ilgili karar almadan önce ilgililerin, uzmanların ve muhatapların görüşlerine başvurulması gerektiğini belirtti.

Ayrıca, Afyonkarahisar'ın sadece araçlar için değil, karavanlar için de otopark sorunu olduğunu dile getiren Köksal, bu sorunları çözecek planların yapılması gerektiğini ifade etti.

Köksal, şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla kamu binalarının dağıtılması ve e-belediyecilik hizmetlerinin artırılması gerektiğini vurguladı.

Sokak hayvanları konusunda da çözüm önerileri sunan Köksal, Patiköy adı verilen bir alanın sokak hayvanları için ayrılacağını ve burada veterinerlerin bakımını üstleneceğini açıkladı.

Ayrıca, sokak hayvanları için mama fabrikası kurulması planının da olduğunu belirtti.