Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Köksal, 'TBMM’de hayalimi gerçekleştirdim, şimdi sıra belediyede'

Köksal,

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, TBMM'deki hizmetlerinin ardından şimdi de belediyecilik alanında hayallerini gerçekleştirmeye hazırlandığını dile getirdi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'da hemşehrileriyle buluşarak belediye başkanlığı için projelerini açıkladı.

Köksal, TBMM'deki hizmetlerinden sonra şimdi sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'nda hizmet etmekte olduğunu belirtti.

Köksal, soğuk hava koşullarına rağmen Afyonkarahisar'ı karış karış gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnafların yaşamını kolaylaştırmak adına çeşitli adımlar atacaklarını söyleyen Köksal, "Karahisar Kalesi'nin keskin ayazında kalsak bile, sevdamız yakar, kavurur bu şehri" dedi.

Köksal, engelli kardeşlerin ihtiyaçlarına ücretsiz olarak destek olacaklarını ve otopark ücretleri alınmayacağını vurgulayarak, belediye biriminin engelli kardeşlerin sorunlarını çözme konusunda yardımcı olacağını ifade etti.

Ayrıca, Afyonkarahisar'ın herkes için erişilebilir olması için ek hizmet binaları açacaklarını belirten Köksal, bu sayede vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabileceklerini ifade etti.
Toplu davetler için yerleşkeler yapma sözü veren Köksal, semtlerde taziye evleri inşa ederek cenaze sahiplerine ücretsiz yemek ve taziye hizmeti sunacaklarını açıkladı.

Bu taziye evlerinin, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından başarıyla uygulandığını belirten Köksal, Afyonkarahisar'ın da bu tür tesislere ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Spor alanında da önemli adımlar atacaklarını belirten Köksal, kapanan voleybol ve basketbol takımlarını yeniden açacaklarını, Afyonspor'u kurumsallaştırarak örnek tesisler kazandıracaklarını ve futbol akademisi kurarak altyapıdan oyuncu yetişmesine olanak tanıyacaklarını söyledi.