Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Küçükkurt, Milli Birliği ve Hizmeti Vurguladı

Küçükkurt, Milli Birliği ve Hizmeti Vurguladı

Sezer Küçükkurt, MHP'nin milli duygulara sahip tüm halkı kucaklayan çatısı altında birleşme çağrısında bulundu ve Afyonkarahisar için milli hassasiyetle hizmet sözü verdi.


MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, milli birlik ve hizmet anlayışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Yıldızdoğan'ın Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği konsere katılımın yoğun olduğu etkinlikte konuşan Küçükkurt,

Milli duygulara sahip tüm halkın buluşma noktasının MHP çatısı olduğunu vurgulayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kuvay-i Milliye ruhuyla birleşme çağrısında bulundu.
"Milli duygulara sahip tüm halkımızın bugün için buluşması gereken ortak paydası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kuvay-i Milliye ruhu ile tarihe kazınmış olan birlikteliğimizdir.

Buluşma noktamız, milli hassasiyetleri sonuna kadar temsil eden MHP çatısıdır" diyen Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel değerleriyle birlikte, milli birlik ve beraberliğin simgesi olması gerektiğini belirtti.

Ülkücü Hareketin sevilen sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan'ın konserine MHP MYK Üyesi Mehmet Taytak ve diğer partililerle birlikte katılan Küçükkurt, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 
"Sevdalısı olduğumuz Afyonkarahisar, milli birlik ve beraberliğin şehri olmalıdır. Bu şehirde yaşayan herkesin milli duygularla kucaklaştığı, birbirine destek olduğu bir atmosferi inşa etmeliyiz.

Milli birlik ve beraberlik, MHP'nin temel ilkelerinden biridir ve bu ilkeyi Afyonkarahisar'ımızda daha da güçlendirmek için buradayız."

Küçükkurt, aynı zamanda MHP'nin sevilen sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan'ın düzenlediği konsere katılımın gösterdiği yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 
"Bu coşku, milli duyguların ne kadar canlı olduğunu gösteriyor. Afyonkarahisar, vatanına, milletine, bayrağına bağlı, vefalı insanların şehri olmalıdır.

Biz de bu anlayışla hareket ederek, Afyonkarahisar'ı daha güzel yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.

Sezer Küçükkurt'un konuşmasının ardından, Mustafa Yıldızdoğan'ın müzik ziyafetiyle devam eden etkinlik, MHP'nin milli birlik ve hizmet anlayışını vurgulayan bir atmosferde geçti.