Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ULUÇAY, 'Esnaflarımız Başımızın Tacıdır'

ULUÇAY,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Birinci Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 Burada konuşan Uluçay, “Bu şehirde yıllardır esnaflık yapan bir kardeşiniz olarak esnafı en iyi esnaf olan anlar. O yüzden her bir ferdi benim için ayrı ayrı değerli olan esnaflarımız bizlerin başının tacıdır” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Birinci Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Uluçay’a Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“Esnaflarımız Ayrı Bir Öneme Sahip Olacaklar”

Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Uluçay, “ Birinci küçük Sanayi Sitesi‘nde alanın geniş olmasından dolayı bir günde tamamlayamadığımız ziyaretlerimize bugün de devam ediyoruz. Bire bir esnaflarımızı geziyor taleplerini dinliyor ve belediye olarak üzerimize düşen ne varsa onları gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki belediye esnaflarımızla vardır ve esnaflarımızla sürekli temas halinde olacağız. En küçük bir kazı da bile istişaresiz, diyalogsuz, iletişimsiz adım atmayacağız. Bu şehirde yıllardır esnaflık yapan bir kardeşiniz olarak esnafı en iyi esnaf olan anlar.O yüzden her bir ferdi benim için ayrı ayrı değerli olan esnaflarımız bizlerin başının tacıdır. Afyonkarahisar Belediyesi’ne inşallah başkan olduğumuzda belediyede ayrı bir öneme sahip olacaklarını buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

Açıklamasına şöyle devam Uluçay; “Şehrimizin kültürel, sosyal, ekonomik, ticari ve ekonomik bütünlüğünü korumak en temel amacımız. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu doğrultuda belirlediği AK Belediyecilik anlayışı iletüm vatandaşlarımızın refahı huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Mutlu şehrimizi esnaflarımızla, hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz” dedi.