Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ULUÇAY 'Sadece Afyonkarahisarlı Esnaflarımızın Katılacağı Alışveriş Festivalleri Düzenleyeceğiz'

ULUÇAY

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan festivaller ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Esnaflara yönelik olarak festivaller gerçekleştireceklerini ifade eden Uluçay, “Sadece Afyonkarahisar’daki esnaf kardeşlerimizin katılacağı alışveriş festivalleri düzenleyeceğiz.” dedi. 
 

 


“Sadece Afyonkarahisarlı esnaflarımızın katılacağı alışveriş festivalleri düzenleyeceğiz”


Kendisinin de esnaf olduğunu hatırlatan Uluçay, “Öncelikle belirtmek istiyorum ki esnafın içinden gelen bir başkan olarak, onların dertlerini sıkıntılarını en iyi anlayan ve ihtiyaçlarını tespit ederek sıkıntılarını gidermek noktasında da hızlı çözümler üreten bir anlayışla hizmet edeceğim. Bu kapsamda yılın belirli zamanlarında Uzun Çarşı, Ambaryolu, Kurtuluş Caddesi ve Sevgi Yolu’nda düzenleyeceğimiz sadece bu cadde de ki esnaflarımızın katılacağı alışveriş festivalleriyle esnaflarımıza destek olacağız. Her bir esnafımız kendi dükkanının önünde stand açarak festivalimize değer katacaklar” dedi.


“Festival için ücretsiz servis desteği sağlanacak”


Sözlerine şöyle devam eden Uluçay, “İlçelerden ve çevre illerden de festival alanlarına ücretsiz servis desteği sağlayarak Afyonkarahisar’daki esnaf kardeşlerimizin işlerini canlandıracak, şehrimizin ekonomik anlamdaki çıtasını yükselteceğiz. Bu çalışmalara ek olarakta festival yapılacak caddelerimizin sokak aydınlatmalarında ve çevre düzenlemelerinde modern yenilikler yapacağız. Şehrimizde kültür ve sanat festivallerine de ağırlık vererek aileye değer organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizin ailecek hoşça vakit geçirebilecekleri konserler, teknolojik etkinlikler, yöresel organizasyonlar ve gastronomi alanındaki faaliyetlerle şehrimizin kültür ve sanatta daha da güzel noktalara taşıyacağız” dedi.