Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

YAĞCI, 'Her Kalbe Dokunacağız'

YAĞCI,

İYİ Parti'nin belediye başkan adayı Alper Yağcı, seçim kampanyası çerçevesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Yağcı, Fatih Semt Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Kendisine eşlik eden isimler arasında Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyesi adayları yer aldı.

Yağcı, gerçekleştirdiği ziyarette, "Fatih Semt Pazarı'nda esnafımız ve halkımızla bir araya geldik. Sıkmadığımız el, dokunmadığımız yürek kalmayacak," şeklinde konuştu. 
Ziyaret sırasında esnafın ve vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür eden Yağcı, "Sen İste Afyonkarahisar" platformuna gönderilen sayısız proje önerisine değinerek, gelen önerilerin heyecan verici olduğunu ve halkın yönetimde aktif bir rol oynayacağına dikkat çekti.

Yağcı , seçim çalışmalarını ve önceliklerini vurgulayarak, "Biz bir yola çıktık. Allah'ın izniyle, bu kadim şehri halkımızla birlikte yönetmeye talibiz. Halkımıza güvenim tam. 
Halkımız tüm adayları değerlendiriyor ve en doğru kararı verecektir. Bütün partilerden destek alacağıma inanıyorum. Halkımız değişimi istiyor ve ben, gençliğim, tecrübem ve ekibimle bu şehri yönetmek istiyorum," dedi.

Ekonomik zorluklara da değinen Yağcı, dar gelirli vatandaşların yaşadığı sıkıntılara ve emekçilerin durumuna dikkat çekerek, 1 Nisan'da Afyonkarahisar'ın İYİ Parti anlayışıyla hizmet belediyeciliği ile tanışacağını sözlerine ekledi.