Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Başkan Köksal, Uluslararası Halkoyunları Ekiplerini Ağırladı

Başkan Köksal, Uluslararası Halkoyunları Ekiplerini Ağırladı

Afyonkarahisar Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Gürcistan, Bosna Hersek, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Makedonya ve İran’dan gelen halkoyunları ekiplerini Belediye Meclis Salonu’nda coşkuyla ağırladı.

Zafer Haftası’nın 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi, uluslararası halkoyunları ekiplerini Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı. 

Belediye Başkanı Burcu Köksal, Gürcistan, Bosna Hersek, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Makedonya ve İran gibi ülkelerden gelen misafirleri samimi bir şekilde karşıladı. 

Konuşmasına tüm katılımcıları selamlayarak başlayan Başkan Köksal, Afyonkarahisar’ın Cumhuriyet tarihi açısından taşıdığı önemi vurguladı.

Başkan Köksal, “Burası Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk ordusunun yedi düvele meydan okuduğu topraklar. 

Burada sizleri ağırlamaktan dolayı ayrıca gururluyuz ve mutluyuz,” dedi.

“Afyonkarahisar Zafer’in ve Cumhuriyet’in Başkenti”

Afyonkarahisar’ın Zafer’in, termalin, mermerin ve gastronominin başkenti olduğunu belirten Başkan Burcu Köksal, “Şehrimizin her yönüyle gurur duyuyoruz. 

Sizleri de Afyonkarahisar’da her zaman misafir edeceğimizi, burada bir evinizin olduğunu unutmamanızı diliyoruz,” şeklinde konuştu.

“Afyon’da İlk Kez Bir Kadın Belediye Başkanı Olarak Zafer Haftası’nı Kutluyorum”

Afyonkarahisar tarihinde ilk kez bir kadın belediye başkanı olarak Zafer Haftası’nı kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Burcu Köksal, “Çok mutluyum, ilk kez bir kadın belediye başkanı olarak Zafer Haftası’nı kutluyorum. 

Afyon tarihinde bir ilk yaşanıyor ve bu anı sizlerle paylaşmaktan dolayı çok mutluyum,” dedi.

“Yolumuz Her Zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yolu Olsun”

Konuşmasının sonunda Zafer Haftası’nı kutlayan Başkan Burcu Köksal, “Zafer Haftamız kutlu olsun. 

Yolumuz aydınlık, yolumuz açık olsun. Yolumuz her zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olsun,” ifadelerini kullandı. 

Konuşmanın ardından, Başkan Köksal yurtiçi ve yurtdışından gelen halkoyunları ekiplerine hediyeler takdim etti.


#Afyonkarahisar #ZaferHaftası #BurcuKöksal #Halkoyunları #UluslararasıFestival #CumhuriyetinBaşkentleri


Haber Kaynak : Beyazbelge