Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Bolvadin Hacı Ali Meryem Birdane Ortaokulu “Mor Şimşekler Takımı” TEKNOFEST Türkiye 1.'si Oldu

Bolvadin Hacı Ali Meryem Birdane Ortaokulu “Mor Şimşekler Takımı” TEKNOFEST Türkiye 1.

TEKNOFEST Akıllı Ulaşım Yarışması Türkiye Finali'nde Bolvadin Hacı Ali Meryem Birdane Ortaokulu “Mor Şimşekler Takımı” birincilik kazandı. Öğrenciler ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Adana’da alacak.

 

Bolvadin Hacı Ali Meryem Birdane Ortaokulu TEKNOFEST’te Birinci Oldu
Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’in Akıllı Ulaşım Yarışması Türkiye Finali'nde büyük bir başarıya imza atıldı. Bolvadin Hacı Ali Meryem Birdane Ortaokulu öğrencilerinden oluşan "Mor Şimşekler Takımı", zorlu yarışmayı birincilikle tamamlayarak Türkiye şampiyonu oldu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ödüllerini Alacaklar
Başarılarıyla dikkat çeken takım, 2-6 Ekim tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Şampiyonlar Sergisi’nde ödüllerini alacak. Sergiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak.

 

 

Ekip ve Danışman Öğretmen Başarıya İmza Attı
"Mor Şimşekler Takımı"nın danışman öğretmenliğini Fahri Atlay üstlenirken, projede Akif Recep Pehlivan ve Gazi Eren Yıldız büyük emek harcadı. Bu önemli başarılarıyla Bolvadin Hacı Ali Meryem Birdane Ortaokulu’nun adını tüm Türkiye’ye duyuran öğrenciler, gelecekte de büyük başarılara imza atacaklarına dair güçlü sinyaller veriyor.

Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerini tebrik ederken başarılarının devamını diledi.


 


#TEKNOFEST #MorŞimşekler #AkıllıUlaşımYarışması #BolvadinBirincisi #ŞampiyonlarSergisi #CumhurbaşkanıErdoğan #HavacılıkUzayTeknoloji #AdanaTEKNOFEST #TürkiyeBirincisi

 


Haber Kaynak : Beyazbelge