Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Mansur Yavaş ve Burcu Köksal, Kocatepe’de Zafer Yürüyüşü’ne Katıldı

Mansur Yavaş ve Burcu Köksal, Kocatepe’de Zafer Yürüyüşü’ne Katıldı

CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Burcu Köksal Afyonkarahisar'da Zafer Yürüyüşü'ne katılarak, Büyük Taarruz’un izinde yürüdüler.

Büyük Taarruz'un ilk adımlarının atıldığı, 1874 rakımlı Kocatepe’de düzenlenen Zafer Yürüyüşü'ne katılmak için Afyonkarahisara gelen CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları, Afyonkarahisar'da coşkuyla karşılandı. 

Yürüyüşe katılan heyet, şanlı topraklarımızı onurlandırarak, Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümünde ecdadımızın izinde yürüdü.

Şuhut Atatürk Evi Ziyareti ve Yurttaşlarla Buluşma

Zafer Yürüyüşü öncesinde, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda verilen mücadeleye yakından tanıklık eden Şuhut Atatürk Evi ziyaret edildi. 

Heyet, burada milli mücadele ruhunu derinden hissederek, İlçe Başkanlığı’nda yurttaşlarla bir araya geldi.

Büyük Taarruz’un 102. Yıl Dönümü Kutlamaları

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Büyük Taarruz’un başladığı kutsal topraklarda yürümenin gururunu dile getirerek, “Zaferimizin 102. yılını, aynı inanç ve kararlılıkla kutluyoruz. 

Kocatepe’nin yükseklerinde, geçmişin derin izlerini ve zaferin coşkusunu yaşamanın verdiği gururla! Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını; rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

"Ne Mutlu Türküm Diyene!"

Burcu Köksal, “Ne Mutlu Türküm Diyene!” diyerek cümlesini sonlandırdı.

#ZaferYürüyüşü #Kocatepe #BüyükTaarruz #MustafaKemalAtatürk #102Yıl #NeMutluTürkümDiyene #CHP


Haber Kaynak : Beyazbelge